FIT 2. OLAĞAN TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuz Etwinning projelerinden birisi olan FIT projesi için 2. Olağan öğretmen toplantımızı 30/01/2021 Cumartesi günü gerçekleştirdik. Video conference platformu Zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıya 3 okuldan 4 öğretmenimiz katıldı. Yapılan toplantıda eksiklerin giderilmesi amacıyla çalışma takvimi değerlendirildi. Yaygınlaştırma faaliyetleri konusunda öğretmenlerimizden görüş alındı ve buna bağlı olarak çalışma takvimi tekrar düzenlendi. Takvim içerisindeki bazı faaliyetlerin tüm okullar tarafından yapılmasına karar verildi.

Toplantıya katılan proje ortaklarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

.......................................................

We held our 2nd Ordinary Teachers Meeting for FIT Project, one of ETwinning projects of our school, on 30.01/2021. 4 teachers from 3 partner schools took part in the meeting held on Zoom, a video conference platform. In the meeting, the work schedule of the project was evaluated in order to fight off any potential challenges. The participants expressed their opinions concerning the dissemination activities and thus the work calendar was amended accordingly. Furthermore, it was decided that some activities in the calendar would be carried out by all participating schools.

We owe a debt of gratitude to the participating partners for their contribution.

30-01-202130-01-202130-01-2021

Yayın: 30.01.2021 - Güncelleme: 30.01.2021 15:59 - Görüntülenme: 501