Tuba KESKİN - Matematik Öğretmeni/Maths Teacher

Ocak 1980 Konya doğumluyum. İlk okul, orta okul ve lise eğitimimi Konya´da tamamladım. 2002 yılında Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik bölümünden bölüm 1. si ve şeref derecesi ile mezun oldum. Mezuniyetten sonra aynı yıl Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde yüksek lisansa ve Muş ilinde matematik öğretmenliği görevine başladım. 2004 yılında Konya Çumra İlçesine ve 2006 yılında da Konya Merkeze tayin oldum. 2005 yılında yüksek lisansımı tamamladım ve aynı yıl tez çalışmam uluslararası dergilerde makale olarak yayımlandı. Hayatta önceliğim çocuklarımın ve öğrencilerimin ders başarısından önce ahlâklı ve dürüst bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunabilmektir. Mesleğimi severek yapıyorum. Evliyim ve 3 çocuk annesiyim.

...................................

I was born in January 1980 in Konya. I completed my primary, secondary and high school education in Konya. In 2002, I graduated from Selcuk University, Faculty of Arts and Sciences, Department of Mathematics, as a top scoring student with honor degree. After graduation, in the same year, I started my master´s degree at Selcuk University, Institute of Science and my service as a mathematics teacher in Muş. I was appointed to Çumra, in 2004 and to Konya city center in 2006. I completed my master´s degree in 2005 and my thesis was published as an article in some international journals in the same year. My priority in life is to be able to contribute to the upbringing of my children and students as virtuous and honest individuals before their academic success. I practise my profession with passion. I am married and a mother of 3.