Özgür TEZCAN - Matematik Öğretmeni/Maths Teacher

1975 Karapınar´da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Emirgazi´de tamamladı. Konya Gazi Lisesinden mezun olduktan sonra Trakya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. Kars Arpaçay Burcalı, Tomarlı köylerinde çalıştı. Çeltik Lisesi, Selçuklu Cumhuriyet Anadolu Lisesi´nde görev yaptı. Okulumuzda Matematik öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

...................................................

He was born in Karapınar in 1975. Completing his Primary and Secondary school in Emirgazi, he finished Gazi High school and graduated from department of Mathematics, Faculty of Arts and Science at Trakya University. He served in Kars Arpaçay Burçalı and Tomarlı villages. He also worked at Çeltik High school, Selçuklu Cumhuriyet Anatolia high school. He is currently working at our school as a Maths teacher. He is married with 2 kids.