Ömer SILKIM - Müdür Yardımcısı / Assistant Principal

09.09.1972 Konya doğumludur.İlkokulu Ayşe Tümer ilkokulunda,Ortaokulu Av. Erbil Koru ortaokulunda,lise öğrenimini ise Konya Gazi Lisesinde tamamladı. 1997 Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümünden mezun oldu.1998 yılı Mart ayında Öğretmenlik hayatına başladı. Kadınhanı A.T. L. ve METEM,Elazığ Karakoçan Başyurt İlköğretim Okulu(Askerlik) ve Selçuklu Gazi Lisesinde öğretmen ve idareci olarak görev yaptı.2013 te okulumuzda Fizik öğretmeni olarak göreve başladı.Halen okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.Evli ve 2 çocuk babasıdır.

.....................

He was born on 09/09/1972 in Konya. He completed his primary school at Ayşe Tümer and secondary at Av. Erbil Koru and high school at Konya Gazi high school. He graduated from Selcuk University, Faculty of Science and Literature, Department of Physics in 1997. In March 1998, he started his teaching life. He served as a teacher and administrator at A.T. L.  and METEM, Elazığ Karakoçan Başyurt Primary School (Military Service) and Selçuklu Gazi High School. He started working as a Physics teacher in our school in 2013. He is still working as the Deputy Principal in our school. He is married and has 2 children.