Mustafa ERKOÇARSLAN - Tarih Öğretmeni / History Teacher

23.05.1980 tarihinde Konya´da dünyaya geldi.ilkokulu Rebii Karatekin ilkokulunda, ortaokul ve liseyi Konya İHL´ de tamamladı.2003 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.Sırası ile Sakarya Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Lisesi,Erzurum Tortum ÇPL, Altınekin Şehit Adem Yıldırım ÇPL ve Meram Mehmet Akif Ersoy AİHL ´de Tarih Öğretmenliği yaptı.2015 yılı itibariyle bu görevini Uluslararası Mevlana AİHL´ de devam ettirmektedir.Evli ve iki çocuk babasıdır.

......................................

He was born on 23/05/1980 in Konya. Completing Rebii Karatekin Primary School, secondary and high school at Konya IHL, he graduated from History Department of the faculty of Education, Selcuk University in 2003. He worked as a History Teacher at Sakarya Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz High School, Erzurum Tortum ÇPL, Altınekin Şehit Adem YIldırım ÇPL and Meram Mehmet Akif Ersoy AIHL respectively. He has been serving as a teacher at International Mevlana AIHL since 2015. He is married with 2 kids.