Murat ARIBAŞ - Matematik Öğretmeni / Mathematics Teacher

07/04/1979 yılında Aksaray´da doğdu. Orta öğrenimini Aksaray İHL´de bitirdi. Yüksek öğrenimini Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinde Matematik Öğretmenliğinde bitirdi. Öğretmenliğe 2001 yılında Mardin Kızıltepe ilçesinde başladı. Daha sonra sırasıyla Konya Taşkent Balcılar lisesinde, Kadınhanı Teknik Lise, Meram Teknik Lise ve Mehmet Hanife Yapıcı Anadolu Lisesinde çalıştı. Şu anda Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

.....................................

He was born on 07/04/1979 in Aksaray. He completed his secondary education at Aksaray IKHS and higher education At the department of Mathematics teacher of Kazım Karabekir Education Faculty in Atatürk University. He started his career in 2001 in Kızıltepe district of Mardin. Afterwards, he worked at Konya Taşkent Balcılar High school, Kadınhanı Technical High school, Meram Tech. HS and Mehmet Hanife Yapıcı Anatolian HS. He is currently working as a Maths teacher at our school. He is married with 2 children.