Muhammet BARIŞ - İngilizce Öğretmeni /English Teacher

1981 yılında Konya´nın İshakuşağı köyünde dünyaya geldi. İlköğretimini köyünde tamamladıktan sonra ortaokul ve lise hayatını 1999 yılında Akşehir ilçesinde bitirdi. Trabzon´da başlayan yüksek öğretim hayatını Konya Selçuk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde 2005 yılında tamamladı. 5 yıl ithalat- ihracat, yeminli tercümanlık ve eğitim sektöründe görev yaptıktan sonra 2010 yılında Batman Gercüş´te memuriyet hayatına başladı. Okulumuzda İngilizce öğretmeni olarak 7 yıldır görev yapmakta olup evli ve iki çocuk sahibidir.

.............................................................................

He was born in İshakuşağı Village in Konya in 1981. After completing his primary school in his village, he finished his secondary and high school education in Aksehir district in 1999. Starting his university life in Trabzon, he completed English Language and Literature at Selcuk University in 2005. Following his 5-year experience in import & export business, sworn translation and education, he started his teaching career in 2010 in Gercus, Batman. He has been working at our school as a teacher of English for 7 years now. He is married with 2 children.