Mehmet Yardımcı - Fizik Öğretmeni /Physics Teacher

18.03.1974 tarihinde Karaman/Ermenek´ te dünyaya geldi. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Ermenek´´ te tamamladı. 1995 yılında Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Fizik öğretmenliğinden mezun oldu. 1995/1996 öğretim yılından itibaren sırasıyla Bursa Yenişehir Akçeşme İO, Ermenek lisesi, Ermenek İMKB AÖL, Karaman Merkez Larende AL´ de Fizik öğretmeni olarak görev yapmıştır. Ayrıca 2014-2019 yılları arasında Bakanlığımızın  yurtdışı okulu TÜRKMENİSTAN/ Aşkabat Türk Anadolu Lisesi´ nde beş yıl Fizik öğretmeni olarak görev yapmıştır 2019-2020 öğretim yılında Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip lisesi´ nde de Fizik öğretmeni olarak görevlendirilmiş ve hâlen görevine devam etmektedir..Evli ve 4 çocuk babasıdır.