İshak KOÇAK - Kimya Öğretmeni /Chemistry Teacher

1968 Konya Emirgazi´de doğdu. İlköğretimini Emirgazi´de okudu. Konya Gazi Lisesi´ni bitirdi. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya bölümünü bitirdi. Muş Malazgirt Alparslan lisesi, Afyon İhsaniye Lisesi, Karatay Ş. Albay İbrahim Karaaslanoğlu İ.Ö.O. ve Konya Selçuklu Cumhuriyet Lisesinde görev yaptı.Okulumuzda kimya öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

.........................................

He was born in Emirgazi/Konya in 1968. He finished Primary school in Emirgazi and completed high school in Konya Gazi High School. He is a graduate of Selcuk University, Faculty of Education, Department of Chemistry. He served as a teacher at Muş Malazgirt Alparslan high school, Afyon İhsaniye High School, Karatay Ş. Albay İbrahim Karaaslanoğlu Primary School and Konya Selçuklu Cumhuriyet High School. He is currently working at our school as a Chemistry teacher. He is married with 3 kids.