Fatma YEDİPUNAR - Biyoloji Öğretmeni/Biology

27.08.1989 Konya Seydişehir doğumluyum. 2008-2012 yılları arasında Üniversite eğitimimi tamamladım. İlk Süleyman Demirel Üniversitesin Fen fakültesi Biyoloji bölümünde 1.sınıfı bitirdikten sonra yatay geçişle Selçuk üniversitesi Biyoloji bölümüne geçiş yaptım. Üniversiteden Bölüm birincisi olarak mezun oldum. Mezuniyetten sonra aynı yıl Selçuk üniversitesi Selçuk tıp fakültesi Fizyoloji anabilim dalında yüksek lisansa başladım. Ders ve seminer dönemini bitirdikten sonra 2014 senesinde Milli eğitim Bakanlığına atandım. Halen görev yapmaktayım. Alanımı çok sevmekle beraber İnsan Fizyolojisi çalışmalarını takip etmek, ilgili makaleleri araştırmayı ve bilgilerini güncellemeyi ilke edinerek kendini her yaş ve zamanda geliştirmeyi ilke edindim.Evli ve iki çocuk annesiyim.

.......................................................

I was born on 27.08.1989 in Konya Seydişehir. I completed my university education between 2008-2012. After graduating from the first year in the Biology department of the Faculty of Science of Süleyman Demirel University, I transferred to the Department of Biology at Selçuk University. I graduated from the university as the top scoring student of the department. After graduation, I started my master´s degree in the Department of Physiology, Selçuk Faculty of Medicine in Selcuk University in the same year. After finishing the lecture and seminar period, I was appointed to the Ministry of National Education in 2014. I am still on duty. In addition to loving my field very much, I have adopted the principle of following Human Physiology studies, researching relevant articles and updating my knowledge, and improving myself at every age and time. I am married and a mother of two.