Fatma DEMİÇ - İngilizce Öğretmeni / English Teacher

1979 Yılında Konya’nın Akşehir ilçesinde dünyaya geldi.İlkokul ,ortaokul ve lise eğitimini Konya Akşehir ‘de tamamladı.Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinden 2001 yılında mezun olduktan sonra bir süre farklı çeşitte özel eğitim kurumlarında  çalıştı. 2002 yılında Niğde Altunhisar Çok Proğramlı Lisesine  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İngilizce öğretmeni olarak atandı.2003-2005 yılları arasında Niğde Bor ilçesinde görev yaptı ardından 2006-2013 yılları arasında Uşak Banaz ilçesinde İngilizce öğretmenliğine devam etti.2014 yılında yarım dönem Konya ili Sarayönü ilçesi Kurşunlu kasabasında çalıştıktan sonra Konya Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu’nda çalışmaya başladı.2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Konya Uluslarası Mevlana Anadolu İmamhatip Lisesi’nde görevini idame edecektir.Evli ve İki çocuk annesi olup hayata pozitif bakmanın sabır şükür ve dua ile olduğuna inanmaktadır.

.............................................................

She was born in Akşehir district  ,Konya in 1979.She completed her primary ,secondary and high school education in Akşehir.After she had graduated from the Kazım Karabekir Education Faculty of Atatürk University in 2001 ,She worked  at different kinds of private teaching institutions for quite a while.She was assigned as an English teacher to Altunhisar Multi Program High School of Niğde by the Ministry of National Education.She carried out her duty in the Bor district of Niğde between 2003 and 2005.After then She continued  her teaching career in Banaz district of Uşak between 2006 and 2013.After she had worked  in the town called Kurşunlu of Sarayönü for half term, She started to work at Hoca Ahmet Yesevi Secondary school .She will keep up her duty of teaching at International Mevlana Anatolia Imam Khatip High School between  2017-2018 Academic Year.She is married with two children.She believes in that being patient ,praising and praying brings happiness on the positive attitude to life.