Fatih ÖZÇELİK - Müdür Yardımcısı / Assistant Principal

29.12.1988  Niğde İçmeli köyü doğumludur. İlk öğretimini Şehit Davut Yıldız İlköğretim okulunda, Lise eğitimini ise Niğde Anadolu İmam Hatip Lisesin de tamamladı.

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde İlahiyat ve Formasyon eğitimi aldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kelam Ana Bilim dalında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Memuriyet hayatına 2007 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde

İmam-Hatip olarak başlayarak Bolu ve Niğde illerimizde görev yaptı.

2012 yılında  Öğretmenlik mesleğine Muş Malazgirt Şehit Yusuf Ulaş Anadolu İmam Hatip Lisesinde İHL Meslek Dersleri  Öğretmeni olarak başladı. 2013-2018 yılları arasında Konya Emirgazi İlçesinde Öğretmen, Müdür Yardımcısı, Okul Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak çalıştı.

Yine aynı İlçede Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı ve İHH İlçe Temsilcisi olarak çeşitli görevlerde bulundu.

2018 yılında Okulumuza İHL  Meslek Dersleri Öğretmeni olarak görevlendirilmiş olup,

Evli ve bir çocuk babasıdır.

.................................................................

He was born on 29/12/1988 in İçmeli village in Niğde. He completed his primary education in Şehit Davut Yıldız Primary School and his high school education in Niğde Anatolian IH High School. He graduated from theology faculty and received his pedagogical formation training in the Theology Faculty, Ankara university.

He is still taking his master’s degree in the Field of Kelam in Theology Faculty, Necmettin Erbakan University.

Starting his civil servant career in the Directorate of Religious Affairs, He served as an Imam-Hatib in Bolu and Niğde provinces.

He started his teaching career as a theology teacher in 2012 at Muş Malazgirt Şehit Yusuf Ulaş Anatolian Imam Khatib High School. He worked as a teacher, and assistant principal, principal and district director of national education in Emirgazi district of Konya.

He served in various positions in the same district, including Bir-Sen education syndicate chairman and IHH district representative.

He was appointed as a theology teacher at our school in 2018. He is married with 1 child.