T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ertuğrul BEYAZIT - Tarih Öğretmeni /History Teacher

    

1982 yılında Tokat’ın Niksar ilçesinde dünyaya geldi.İlk ve ortaöğrenimini bu şehirde tamamlayan öğretmenimiz  üniversite eğitimini Konya’da devam ettirmiştir.Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden 2008 yılında mezun olmuş ve daha sonra çeşitli özel kurumlarda yöneticilik,idarecilik ve öğretmenlik yapmıştır.Ayrıca Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinde yazarlık yapmış ve sınavlara yönelik soru bankaları çıkarmıştır.2014’te Devlet kadrolarında görev almaya başlayan öğretmenimizin ilk görev yeri Bitlis’in Hizan ilçesi olmuş ve daha sonra ise Konya’nın Sarayönü ilçesinde 6.5 yıl görev yapmıştır.

  50’ye yakın kişisel gelişim sertifikası bulunan ve aynı zamanda AFAD gönllüsü olan öğretmenimiz 2021 yılından itibaren okulumuzda görev yapmaktadır.

..................................................

 He was born in 1982 in Niksar, Tokat. He completed his primary and secondary education in this city and continued his university education in Konya. He graduated from Selçuk University, Faculty of Education, Department of History Teaching in 2008 and later worked as a manager, administrator and teacher in various private institutions. He also wrote for leading publishing houses in Turkey and produced question banks for exams. In 2014, he started working in the State staff, and his first position was in Hizan District of Bitlis, and then he served in Sarayönü District of Konya for 6.5 years. Having nearly 50 personal development certificates and being a volunteer of AFAD, he has started workign at our school since 2021.