Cuma OKYAY - Müdür Başyardımcısı / Chief Asst. Principal

12.07.1979 Antakya dogumludur. İlkogretimini Madenboyu köyü ilkokulunda bitirdi.Ortaokul ve Lise öğrenimini Hatay İmam Hatip Lisesinde tamamladı.2002 yılında Selçuk üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Öğretmenliginden Mezun oldu.2003 yılında öğretmenlik kariyerine başladı.Cihanbeyli Bulduk Lisesi,Cihanbeyli And.İ.H.L,Cihanbeyli Anadolu Lisesi,Selcuklu Buhari Kız Anadolu İ.H.L  de öğretmen ve Yönetici olarak görev yaptı.Halen okulumuzda yönetici olarak görev yapmaktadır.Evli ve uç çocuk babasıdır.

.....................................................................................

He was born on 12/07/1979 in Antakya. After receiving his primary education at Madenboyu Primary school, he completed Secondary and High school at Hatay Imam Khatib High School. He graduated from Physical Education and Sports teaching department at Selcuk University in 2002. He began his teaching career in 2003. He served as a teacher and administrator at Cihanbeyli Bulduk High School, Cihanbeyli Anatolian Imam Khatib High School, Cihanbeyli Anatolian High School and Selcuklu Buhara Anatolian Imam Khatib High School for girls. He is currently serving as an administrative at our school. He is married with 3 children.