Arafat KILIÇOĞLU - Meslek Dersi Öğretmeni / Theology Teacher

1980 yılında Giresun’a bağlı Görele ilçesinde dünyaya geldi.  İlkokulu Kırıklı İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra orta ve lise eğitimini Görele İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirdi. 1997 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde üniversite eğitimine başladı. Üniversite eğitiminden sonra bir müddet ticaretle uğraştıktan sonra 2007 yılı şubat ayında öğretmenliğe başladı.

Sırasıyla; Diyarbakır Kulp Merkez İlköğretim Okulu, İstanbul Esenler Türk-İsveç Kardeşlik İlköğretim Okulu, Sultangazi Halk Eğitimi Merkezi, Tekirdağ Muratlı Atatürk İlköğretim Okulu, Karatay Mevlana İmam Hatip Lisesi, Saraçoğlu İlköğretim Okulu, Karatay Sadrettin Konevi İmam Hatip Lisesi, Bartın İmama Hatip Lisesi, Bartın Nene Hatun İmam Hatip Lisesi, Karapınar İmam Hatip Lisesi ve Karatay Ali Ulvi İmam Hatip Lisesi’nde görev yaptı.

Arafat Kılıçoğlu, halen İslam hukuku alanında yüksek lisans öğrencisidir.

................................................................

He was born in Görele, Giresun in 1980. Completing his primary education at Kırıklı Primary School, he received his secondary and high school education at Görele Imam Khatib High School. He studied Theology at 19 Mayıs University in Samsun. Following university education, he engaged in trade for a while and then started teaching in February 2007.

He worked in following institutions respectively: Diyarbakır Kulp Merkez Primary School,İstanbul Esenler Turkish-Swedish Brotherhood Primary School, Sultangazi Public Education Center, Tekirdağ Muratlı Atatürk P.S., Karatay Mevlana Imam Khatip High School, Saraçoğlu P.S., Karatay Sadrettin Konevi Imam Khatip High School, Bartın Imam Khatip High School, Bartın Nene Hatun Imam Khatip High School, Karapınar Imam Khatip H.S. and Karatay Ali Ulvi Kurucu Imam Khatip High School.

Arafat Kılıçoğlu is a postgraduate student in Islamic Law.