Ahmet Hamdi ÇİBİK - Matematik Öğretmeni/Maths Teacher

1978 yılında Konya’nın Doğanhisar ilçesinde doğdu. İlk-orta ve lise öğrenimini Doğanhisar’da tamamladı.1999 yılında Konya selçuk üniversitesi matematik bölümünden mezun oldu.17 yıl kadar özel dershanelerde öğretmen ve kurucu temsilciliği görevlerinde bulunduktan sonra 2016 yılında Hakkari ‘nin Yüksekova ilçesine Matematik öğretmeni olarak atandı.2020 iller arası atamayla  Konya’ya atandı halen  Konya Necmettin Erbakan üniversitesi Matematik bölümü yüksek lisans öğrencisi,Sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği,Uluslararasi Mevlana Anadolu imam hatip lisesi matematik öğretmeni ve din öğretimi genel müdürlüğü hedef2021 okul Koordinatörü olarak görev yapmaktadır.

......................................

He was born in 1978 in Doğanhisar, Konya. He completed his primary, secondary and high school education in the same city. He graduated from Konya Selcuk University, Department of Mathematics in 1999. After serving as a teacher and founding representative in private teaching institutions for 17 years, he was appointed as a maths teacher in Yüksekova,Hakkari Hakkari in 2016. He was assigned to Konya by means of inter-provincial appointment in 2020. He is still a postgraduate student in the Department of Mathematics at Konya Necmettin Erbakan University, a member of the Board of Directors in non-governmental organizations, a mathematics teacher at International Mevlana Anatolian Imam Hatip High School, and the school coordinator for Hedef 2021 (target) of the General Directorate of Religious Education.