Eyl

Okul Müdürümüz Sn Mevlüt Özdemir, Müdür Yardımcımız Fatih ÖZÇELİK, Rehber öğretmenimiz Ali ŞAHİN ve Okulumuz Hafızlık Yürütme Koordinasyon başkanı Sn Zafer HEMEK 9 sınıf öğrencilerimizi ziyaret ederek hediyeler verdiler. okulumuz faaliyetler ve geleceğe dair öğrencilerimizle paylaşımda bulundular.

Eyl

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Tem

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR. İLK 10 BİNDE 2, İLK 20 BİNDE 6, İLK 100 BİNDE 12, İLK 120 BİNDE 17 ÖĞRENCİMİZ YER ALMIŞTIR.

OKULUMUZDA DÜZENLENEN ''2021 HEDEF ÜNİVERSİTE'' ÇALIŞMALARI MEYVELERİNİ VERMİŞTİR. 2020/2021 ÖĞRETİM YILINDA MEZUN OLAN 52 ÖĞRENCİMİZ PLANLI ÇALIŞMANIN MEYVESİNİ ALMIŞTIR.EMEĞİ GEÇEN İDARECİ,ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ağu

OKULUMUZ PANSİYONUNA ÖN KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN VELİLERİMİZİN 25 AĞUSTOSA KADAR AŞAĞIDAKİ BELGELERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZE TESLİM ETMESİ GEREKMEKTEDİR.

Gelin Tanış Olalım Projesinde Sona Yaklaştık

FIT 2. OLAĞAN TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ