Mevlüt ÖZDEMİR - Okul Müdürü /Principal

1964 yılının Şubat ayında Konya´da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya´da bitirdi. Ankara´da başlayan yüksek öğrenimini Konya´da Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde bitirdi. Memuriyet hayatına Erzurum´un Çat ilçesinde başladı. Kırklareli, Lüleburgaz, Konya Kulu ve Ereğli ilçelerinde öğretmen olarak görev yaptı. Konya merkezde çeşitli imam hatip liselerinde görev yaptıktan sonra Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne 2013 yılında kurucu müdür olarak atandı. Halen bu okulda müdür olarak görev yapmaktadır. İki çocuk babasıdır. Ekip ruhu, ihlas ve samimiyet parolasıdır.

………………………………………………………………

He was born in Konya in February,1964. He completed his primary, secondary and high school education in Konya. Starting his higher education in Ankara, he finished it at Selcuk University, department of Theology. He began his teaching career in Cat, Erzurum. He served as a teacher in Kırıkkale, Luleburgaz, Kulu-Konya and Eregli. After teaching at various Imam Khatib high schools within Konya, he was assigned to our school as the founding principal in 2013. Currently he has been holding the position of headteacher at our school.  He has 2 children. His motto is “team spirit”, “sincerity” and “cordiality”.