Kütüphanemiz

Kütüphaneler, okulların en mühim mekanlarındandır. İlim tahsil etmek istiyorsak okumak zorunda olduğumuzu bilmemiz icap eder. Zira okumadan âlim, yazmadan kâtip olunmayacağı muhakkaktır. Bu düşünceden hareketle öncelikle öğrencilerimizdeki okuma sevgisini ilerletme adına idarecilerimizin desteğiyle yeni raflar yaptırılarak nezih bir ortam oluşturduk. Beşbinin üzerinde kitap tek tek tasnif edildi ve demirbaş defterine kaydedildi. Öğrencilerimiz, kütüphanemize üye yapıldıktan sonra barkod sistemiyle okunan kitapların takibi rahatlıkla yapılmaya başladı. Yeni kitaplarla zenginleştirmeyi planladığımız kütüphanemizden, öğrencilerimizin azami derecede istifade etmeleri bizleri son derece mutlu edecektir.

...................................................................

Libraries are the most important locations in schools. Obtaining wisdom and enlightenment necessitates reading; for, it is certain, no wise exists without reading and no clerk without writing. Having this in mind, we have created a cosy place with new shelves with the help of administration so as to inspire a love for reading in students. Over 5000 books have been classified and recorded in the book of fixtures. Only after the students became members of our library, they began to read books on the barcode system. We will be extremely glad if the students get benefit at the maximum level of the library which we intend to enrich with new books.18-10-202218-10-202218-10-202218-10-2022

Yayın: 12.11.2016 - Güncelleme: 18.10.2022 22:21 - Görüntülenme: 2583