YÖNETİCİ HAREKETLİLİK

DÖGM Yönetici Hareketlilik Programı Okulumuzda Başladı

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Başarısı ve özgün uygulamalarıyla ön plana çıkan eğitim kurumlarının sahip olduğu tecrübe ve bilginin diğer eğitim kurumları ile paylaşılması amacıyla başlatılan öğretmen ve yönetici hareketlilik programları çerçevesinde Türkiye'nin farklı illerinde bulunan Uluslararası İmam Hatip Lisesi Müdür Müdür Yardımcısı ve Uluslararası İmam Hatip Lisesi Uzmanlarının  katılacağı program okulumuzda başladı.

Açılış programına; Konya İl MEM Müdür Yardımcılarımız  Mahmut ZENGİN, Selçuklu İlçe MEM Müdürümüz Turan KAYACILAR, İlçe Şube Müdürlerimiz, Öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliği Başkanımız  idarecileri katıldılar.

Program öncesinde okulumuz dini musiki koromuz sanatlarını icra ettiler.

Açılış konuşmalarının ardından çalıştaya geçirdi.

Okulumuzda iki gün sürecek programın katılımcısı olan misafirlerimiz ile okulumuzda ve Konya'nın çeşitli yerlerinde programlar gerçekleşecektir.

09-11-202209-11-2022

Yayın: 09.11.2022 - Güncelleme: 09.11.2022 09:56 - Görüntülenme: 105